Vali Çınar'dan Şehit Yakınlarına Başsağlığı Mesajı

Muş Valisi Ali Çınar, son günlerde değişik illerde meydana gelen olaylarda şehit olan ve hayatını kaybedenlerin yakınları için başsağlığı mesajı

Muş Valisi Ali Çınar, son günlerde değişik illerde meydana gelen olaylarda şehit olan ve hayatını kaybedenlerin yakınları için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çınar, mesajında, halkın birlik ve beraberliğini bozmak isteyen şer odaklarının, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada emellerine ulaşamayacağını belirtti.

Son günlerde Hakkari, Şırnak ve Gaziantep ile değişik bölgelerden gelen şehit haberlerinin, ülke genelinde olduğu kadar Muş'ta da büyük üzüntü yarattığını kaydeden Çınar, şunları ifade etti:

"Son olarak Gaziantep'te Karşıyaka Polis Merkezi yakınında gerçekleşen ve 9 masum insanımızın hayatını kaybettiği hain saldırı, şahsımı ve Muş halkını derinden yaraladı. Halkımızın birlik ve beraberliğini bozmak isteyen şer odakları, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada emellerine ulaşamayacak. Şer odakları her türlü dini, insani ve ahlaki değerleri hiçe sayarak, asker, polis, kadın, çocuk veya sivil ayrımı gözetmeksizin masum insanların canlarına acımasızca kast ediyor. Vatandaşlarımız arasındaki kardeşlik ruhunun hat safhaya ulaştığı Ramazan Bayramı sevincini sabote etmeye yönelik bu saldırıyı, Muş halkı adına şiddetle kınıyor ve lanetliyorum."

Reklam
Reklam

Şer odaklarının gerçekleştireceği hiçbir eylemin gücünün, toplumdaki kardeşlik bağını koparmaya yetmeyeceğini belirten Çınar, acılar ve zorluklar karşısında kenetlenen bu milletin, şer odaklarına gereken cevabı en güzel şekilde ve birlikte kardeşçe yaşayarak vereceğini kaydetti.

Çınar, "Bu duygu ve düşünceler içinde başta Hakkari, Şırnak ve Gaziantep olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında görevleri başında şehit olan askerimize, polisimize ve şer odaklarının hain saldırıları sonucunda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifa diliyorum" dedi.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz