Vali Çınar'ın, "Gaziler Günü" Mesajı

Vali Ali Çınar, "Gaziler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ali Çınar, "Gaziler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çınar mesajında, Gaziler Günü olarak kutlanan 19 Eylül tarihinin aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, mareşal ve gazi unvanının verilmesinin 91. yıl dönümü olduğunu bildirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında ülkesinin güvenliği ve asayişi için kahramanca mücadele eden gazilere şükran sunduklarını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Kutsal vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için, cepheden cepheye koşan ve bu uğurda verdikleri mücadele sonunda çoğu zaman uzuvlarını veren, ancak düşmana geçit vermeyen gaziler, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan birer onur abideleridir. Bu duygularla Gaziler Günü'nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan tüm şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara huzur, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca dün Bingöl ilimizde hainlerce gerçekleştirilen, alçakça saldırı sonucunda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, tedavi altında olan yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: