Vali Çolak hastaları ziyaret etti

Siirt Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Musa Çolak, amaçlarının halka kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu...

Siirt Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Musa Çolak, amaçlarının halka kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.
Vali Musa Çolak, Diyarbakır kara yolunda trafik kazası geçiren Beğendik belde Belediye Başkanı Gürgün Özdemir, Şirvan ilçesine yeni atanan ve geçirdiği kaza sonucu yaralanan öğretmen Burcu Coşkun’nun eşi Muhammed Coşkun ile hastanenin çeşitli ünitelerinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Vali Çolak, hastaların sağlık durumları hakkında, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve Hastane Baştabibi Dr. Adem Bozkurt’tan bilgi aldı.
Vali Çolak trafik kazasında yaralanan Gürgün Özdemir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, trafik kuralları konusunda tüm sürücülerin daha dikkatli olması, trafik kurallarına uyması gerektiğini belirtti. Diğer hasta vatandaşlarla da sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Vali Musa Çolak, son yıllarda eğitim ve sağlıkta önemli mesafeler aldıklarını belirterek, il genelinde yapılan ve planlanan sağlık yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz