Vali Çolak, il merkezindeki okullarda denetim ve incelemelerde bulundu

Siirt Valisi Musa Çolak, İl Merkezindeki okullarda denetim ve incelemelerde bulundu.<br/> Siirt Valisi Musa Çolak...

Siirt Valisi Musa Çolak, İl Merkezindeki okullarda denetim ve incelemelerde bulundu.
Siirt Valisi Musa Çolak İl Merkezinde bulunan, Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi, Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi ve Siirt Türk Telekom Fen Lisesini denetleyerek, incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında Vali Musta Çolak’ a, İl Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker ve diğer görevliler eşlik etti. Okulların genel eğitim durumu ve yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Eteker ve Okul Müdürlerinden bilgi olan Vali Çolak, İlkolarak Takasbank Güzel Sanatlar Lisesinde Öğrencilerin düzenledikleri resim ve heykel sergisini dolaşarak, Müzik bölümündeki öğrencilerin verdiği mini Keman konserini dinleyerek, buaradaki öğrencileri tebrik ederek, başarı dileğinde bulundu.
Daha Sonra Vali Musa Çolak, Türk Telekom Lisesi'ni ziyaret ederek, Lisans Yerleştirme sınavına katılacak öğrencilerle sohbet ederek, kendilerine moral verdi, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Buradan ayrılan Vali Çolak, Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesinde incelemelerde bulundu. Okul bahçesinde incelemelerde bulunarak, Okul bahçesinin tamamen yeşillendirilmesi konusunda yetkililere talimat verdi. Vali Çolak, kapallı spor salonunda öğrencilerin basketbol maçını izledi, öğrencilerle sohbet ettti. Spor Lisesi'nin olimpik yüzme havuzunun faaliyete geçirilmesini, ve gerekli temizlik hizmetlerinin yapılması yönünde ilgilileri uyardı.
Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi'ndeki sınıfları tek tek denetleyen Vali Musa Çolak, öğrencilerle yakınen ilgilendi, başarı temenisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz