Vali Çolak: Vatandaş odaklı bir yönetim peşindeyiz

Siirt'in mülki idare amirleri Kurtalan'da bir araya geldi. Öğretmenevi'nde Vali Musa Çolak'ın başkanlığında yapılan toplantıya,...

Siirt'in mülki idare amirleri Kurtalan'da bir araya geldi. Öğretmenevi'nde Vali Musa Çolak'ın başkanlığında yapılan toplantıya, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı. Toplantıda ilde yürütülen çeşitli konulardaki faaliyetler görüşüldü. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Çolak, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla yürütülen projeler ve hizmetleri etkin, verimli, kaliteli ve ekonomik bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak en öncelikli hedefimizdir." dedi.
Vatandaşa güveni esas alan, bürokrasi içinde boğulmayan, vatandaş taleplerini en kolay ve en seri şekilde sonuçlandırılmasını amaçlayan, vatandaş odaklı bir yönetimi gerçekleştirmek istediklerini anlatan Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bir takım aracıların devreye girerek vatandaşı maddi-manevi sömürmesi engellenecek ve aynı zamanda kamu görevlilerinin şahsına, devletimizin itibar ve güven kaybına uğramasını da önlemiş olacaktır. Gerek güvenlik kuvvetlerinin özverili çalışmaları, gerekse devletimiz ve hükümetimizin uygulamaya koyduğu çalışmalar neticesinde bölgemizde ve ilimizde güven ve huzur ortamı sağlandı. Güven ve huzur ortamının devamı ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla kaymakamlarımız, kamu kurum ve kuruluşları, köy ve mahalle muhtarları, ilçelerinde, köylerinde vatandaşlar ile sık sık bir araya gelerek, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi doğrultusunda çalışmalara ağırlık vereceklerdir. Kamu kurum ve kuruluşlarınca il genelinde yürütülen yatırım projelerinin takibi titizlikle yerine getirilecektir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz