Vali Coş: Adana'nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana'nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "El ele vererek şehrimizin...

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana'nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "El ele vererek şehrimizin başarılı yönlerini ön plana çıkarmamız gerekiyor." dedi.

Adana’da siyaset, bürokrat ve iş adamlarının oluşturduğu ve başkanlığını da Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan’ın yaptığı “Salı Grubu”, Gündoğdu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Gündoğdu’nun programında bir araya geldi.

Programın baş konuğu ise Vali Hüseyin Avni Coş oldu. Salı Grubu Başkanı Kaymakam Abdulhamit Erguvan, davetlerini kırmayarak toplantılarına katılan Vali Hüseyin Avni Coş’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Yunus Gündoğdu, 15 günde bir gerçekleşen birliktelikte yaptığı giriş konuşmasında davete katılan herkese teşekkür ederek, “Buradaki güzide topluluk özellikle kentimizin ve ülkemizin sosyal konularına duyarlı davranarak önemli görevler üstleniyor. 15 günde bir gerçekleşen toplantılarımızda sosyal konularda nereye neler yapacağımızı konuşuyoruz. Yemeğimizi onurlandıran Valimiz, kente yaptığımız yatırımlarda bizlere her zaman moral vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Salı Grubunun kente verdiği katkı ve sinerjiye değinerek söze başlayan Vali Coş ise “Burada birlik ve beraberlik ortamı sağlayarak bu oluşumu yaşatanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Adana’nın böyle birlik-beraberlik görüntülerine ihtiyacı var. Çünkü ulusal boyutta Adana olumsuz olarak tanınıyor. Halbuki Adana’daki başarı hikayelerinin ve böyle birlik beraberliklerin ön plana çıkması gerekiyor. Bu konuda da sizlere büyük görevler düşüyor. Kente yatırım yapan iş adamlarımızın her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çünkü yatırım demek şehrin kalkınması, işsizliğinin azalması ve huzur gelmesi demektir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: