Vali Coş: Huzurlu bir şehir için gazetecilere de büyük sorumluluk düşüyor

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana’nın güzel yönlerinin tanıtılmasında ve vatandaşların huzurlu bir şehirde yaşamasının sağlanmasında...

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana’nın güzel yönlerinin tanıtılmasında ve vatandaşların huzurlu bir şehirde yaşamasının sağlanmasında gazetecilere büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

Adana Valisi Coş, Çukurova Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulunarak, şehirde yaşanan sorunların çözümünde gazetecilerin aktif rol üstlenmelerini istedi.

Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Coş, “Adana aynı anda dört mevsimin yaşandığı bir şehir. Pozantı’da sabah karlı dağları gezen turistler, öğleden sonra Karataş ve Yumurtalık’ta denize girebilir. Adana’da çok sayıda tarihi ve turistik eser bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turistleri bölgemize çekmek için gazetecilerin şehri bu yönde tanıtmalarına ihtiyaç vardır.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de, Türkiye’de toplum yararına dernek statüsünde bulunan 5 cemiyetten biri olduklarını belirtti. Esendemir, gazeteciliğin geliştirilmesi ve gazetecilerin haklarının korunması konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vali Hüseyin Avni Coş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti korosunun çalışmasına katıldı. Vali Coş, Zambak Türe’nin yönettiği koronun şarkılarını dinledi ve koro heyeti ile öğrencilerin müzik eğitimi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: