Vali Coş: Yaşlılarımıza Gösterdiğimiz Ilgi Ve Sevgi, Geleceğimizi Aydınlatır

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla iftarda bir...

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla iftarda bir araya geldi.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ile birlikte, iftar programına katılan Vali Coş, huzurevi sakinlerinin sevgi gösterileriyle karşılandı. İftar programı sırasında masaları tek tek ziyaret ederek, yaşlıların hal ve hatırlarını soran Vali Coş, yaşlılara gösterilen ilgi ve desteğin, geleceğin aydınlık olmasında çok önemli bir faktör olduğunu söyledi. Vali Coş, huzurevindeki yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada: "Birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, kardeşliğimizi, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı daha da güçlendirdiğimiz Ramazan ayında, bu iftar sofrasında sizlerle bir arada olmaktan kıvanç duyuyorum. İftar programımızı, huzurevimizin siz değerli sakinleriyle gerçekleştirmek bizim için çok değerlidir. Hepinize, sağlık afiyet içeresinde, sevdiklerinizle beraber daha nice Ramazanlara, bayramlara ulaşmanızı Yüce Allah’tan diliyorum. Yaşlılarımıza hak ettiği desteği vermezsek, toplumumuzun geleceği karanlık olur. Toplumumuzun geleceğinin aydınlık olması için yaşlılarımıza, ilgimizi ve desteğimizi her zaman göstermemiz lazım. Devletimizin birer misafirleri olduğunuz için, huzurevi yetkililerimiz de sizleri memnun etmek için ellerinden gelen tüm çabaları gösteriyor. " diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: