Vali Coş'tan "baskın İddiasına" Yalanlama

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekiline yönelik haberleştirilen 'baskın iddiası'nın gerçek...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekiline yönelik haberleştirilen 'baskın iddiası'nın gerçek dışı ve maksatlı olduğunu bildirdi.

Vali Coş yaptığı yazılı açıklamada, bir internet sitesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a atfen haberleştirilen 'baskın iddiası'nın tümüyle gerçek dışı ve maksatlı olduğunu belirtti. Coş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Söz konusu belediye yönetimi hakkında intikal eden usulsüzlük ve yolsuzluk ihbar ve şikayetlerinin titizlikle ele alınıp incelenmesinden duyulan rahatsızlığı yalan haberler yayarak saptırmaya çalışmak hukuk ve etik dışı bir davranıştır.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili geniş açıklama bilahare yapılacaktır"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: