Vali Coş’tan fuar motivasyonu

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bu yıl 6.’sı organize edilen ‘Mobilya-Dekorasyon Fuarı’nda birçok standı ziyaret etti.

Adana’da bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen; ‘Mobilya-Dekorasyon Fuarı’ devam ediyor.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda, birçok firmanın standını eşi Aylin Coş ile gezen Vali Coş, mobilyanın günlük yaşamın bir parçası haline geldiğini söyledi.

Vali Coş, mutfakta yarattığı marka ile dikkati çeken Natilus Mutfak standını da gezerek, yönetim kurulu başkanı Levent Urul ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Her eve lazım olan ve giderek çeşitlenen bu tüketim grubunun yurt içi ve yurt dışına satışının yapılabilmesi için bu tür fuarlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali Coş; “Her yıl büyüyerek devam eden bu organizasyona destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ürünlerini ‘Nautilus’ ve ‘Sunday’ markasıyla müşterilerine sunan firma, düzenlediği birbirinden farklı ve ilginç etkinlikleri ile de organizasyona ayrı bir renk katıyor. Fuar kapsamında pasta yarışması düzenleyen Nautilus Mobilya, lezzet ustalarını yarıştırıyor. Yarışmanın birincisi buzdolabı, ikincisi bulaşık makinesi, üçüncüsü mutfak robotu kazanacak. Mansiyon sahibine ise mutfak önlüğü ve eldiven seti armağan edileceği kaydedildi.

Ön elemeyi geçen tarifler, fuar alanında yapılacak jüri değerlendirmesinden sonra derecelendirilerek ödüllendirileceği belirtildi. Yarışma, 13 Ekim cumartesi günü 11.00-15.00 ile 15.00-17.00 olmak üzere iki etapta gerçekleştirileceği belirtilirken, değerlendirmenin de aynı gün jüri tarafından yapılacağı vurgulandı. Yarışmanın sonuçları ise 16 Ekim Salı günü web sitesinde ve gazetelere verilecek duyurularla açıklanacağı dile getirildi.

Öte yandan, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Nautilus Mobilya’nın standını gezerek, burada firma yetkilileri hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: