Vali Daşöz, 251 Bin Dev Öğrenci projesinin yeni kitabını tanıttı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 6 ay önce başlayan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi projesi kapsamında bastırılan 'Gönül Yolcuları' adlı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 6 ay önce başlayan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi projesi kapsamında bastırılan 'Gönül Yolcuları' adlı yeni kitabı tanıttı.

Vali Daşöz, düzenlediği basın toplantısında, Manisalı 4 öğretmen tarafından 4,5 ayda hazırlandığını ve 45 bin adet bastırılan "Gönül Yolcuları" adlı kitabın, 5 liradan satışa sunulacağını söyledi.

Proje Yürütme Kurulu tarafından 6 ay içerisinde toplam 9 adet kitap bastırıldığını belirten Daşöz, şunları kaydetti:

"Kitapların satışından, hazırlık ve basım ücretleri gibi masrafları çıkarıldığında, 500 bin liranın üzerinde kar sağlandı. Elde edilen gelir, 251 Bin Dev Öğrenci'nin ortak havuzunda toplanmakta olup, proje kapsamında tüm ilçelere eşit olacak şekilde proje uygulamaları için kullanılacaktır. Öğrencilerin taleplerine göre, Akhisar ve Salihli ilçelerine Planeterium Gözlem Evi, merkez ilçede ise Ormancılık Müzesi ile birlikte Planeterium Gözlem Evi'ni inşa etmek istiyoruz. Bununla ilgili olarak yer arayışlarımız devam ediyor."

Reklam
Reklam

Mayıs ayında yeni projelerin gündeme geleceğini dile getiren Daşöz, yakın zamanda düzenleyecekleri Çocuk Festivali'ne hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz