Vali Daşöz, Gördes’te İncelemelerde Bulundu

Bir dizi etkinlik ve inceleme için Gördes’e giden Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, ilk olarak...

Bir dizi etkinlik ve inceleme için Gördes’e giden Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, ilk olarak Kaymakam Hakan Bilgin’i, ardından Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u makamlarında ziyaret etti.

Vali Daşöz, ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve yatırımları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Akyol, Vali Daşöz’e halı hediye etti. Gördes’te yeni yapılan 35 yataklı devlet hastanesi binasını, 300 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu, 24 derslikli Anadolu Lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli Anadolu Lisesi Pansiyon inşaatını inceledi. Daha sonra Vali Halil İbrahim Daşöz ve Gördes İlçe Protokol üyeleri 251 Bin Dev öğrenci Kermes açılışını gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Gördes’in Manisa’nın en güzel ilçelerinden biri olduğunu, sorunlara elbirliği ile çözüm bulmaya çalıştıkların ve siyasilerin de kendilerine destek olduklarını söyledi. Vali Daşöz konuşmasını şöyle sürdürdü:“Gördes’imiz çok sevdiğimiz ve dev öğrenci projesinde de en başarılı ilçelerimizden bir tanesidir. Burada 4 bin 900 dev öğrenci var. Aslında 4 bin 900 dev öğrenci eşittir Gördes demektir. Gördes’in toplam nüfusu da zaten 30 bin civarında, bir araya gelince neler yapılabileceğini sizler görüyorsunuz. Gördes’imizde 2013 yılında bitirebilirsek bu yıl sonunda, bitiremiyorsak önümüzdeki yıl bitecek şekilde bir dev öğrenci eserini birlikte kararlaştıracağız. Çocuklarımızın burada ne düşündükleri bizim için çok önemli. Onların istediği bir şeyi yapacağız. Bunun finansmanının önemli bir kısmını da kendileri karşılayacak. Kitap alırken hep şunu ifade etmiştik, sadece bir kitap almıyorsunuz, aynı zamanda demir alıyorsunuz, tuğla alıyorsunuz, çimento alıyorsunuz. Şu an dev öğrenciler Manisa’mızda 3 tane temel attılar ve bunların inşaatları hızla ilerliyor. Salihli bitmek üzere, Akhisar bitmek üzere, Manisa merkezdeki Planetaryum ve gözlemevi yüzde 60-70 bitti. Şimdi sırada Gördes, Demirci, Köprübaşı var” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Halil İbrahim Daşöz ve ilçe protokolü 251 Bin Dev Öğrenci Kermesini açtı. Gördes Belediye Parkı açılışına da katılan Vali Daşöz, 251 Bin Dev Öğrenci Gördes İlçe Proje Kurulu toplantısında öğrencilerle biraraya gelerek projeyi değerlendirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz