Vali Daşöz, Soma'da Halı Saha Turnuvası Başlattı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Umutlar Çiçek Açsın" adlı halı saha turnuvasının başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Proje ile Soma'nın kenar semtlerinde ikamet eden, suça bulaşma riski yüksek olan çocukların bedensel, ruhsal ve duygusal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri, tehlike yaratabilecek risklerden korunmaları, sonucunda yeni hedef ve uğraşlar kazanmaları, sokakların risklerinden uzaklaşmaları, diğer çocuklarla kaynaşmaları, topluma bilinçli ve sağlıklı bireyler kazandırılması amaçlanıyor.

Reklam
Reklam

Soma Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , özel kurum ve kuruluşların da desteği ile düzenlenen turnuvanın açılışına Vali Daşöz'ün yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Cahit Şahin, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Dilek Kuruçay, AK Parti İlçe Yönetimi, kamu kurum amirleri ve sporseverler katıldı. Projenin tanıtımını yapan Kaymakam Karataş, bu proje ile birlikte Soma'nın kenar semtlerinde ikamet eden, suça bulaşma riski yüksek olan çocukların topluma kazandırılması ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Manisa Valisi Daşöz ise, böylesine güzel bir etkinliği organize eden kurumlara teşekkür ederek, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: