Vali Daşöz'den Gördes Kaymakamı Gül'e Başarı Belgesi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Sivas'ın Şarkışla ilçesine atanan Gördes Kaymakamı Davut Gül'e plaket ve başarı belgesi verdi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Sivas'ın Şarkışla ilçesine atanan Gördes Kaymakamı Davut Gül'e plaket ve başarı belgesi verdi.

Vali Daşöz, valilik makamında düzenlenen törenle Gördes Kaymakamı Davut Gül'ü plaket ve başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Sivas'ın Sarkışla Kaymakamlığı'na atanan Gül'ün, Gördes'te çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Daşöz, "Gördes halkı ve öğrenciler Kaymakamımız'dan çok memnundular. Buradan Sivas'ın Şarkışla ilçesine gidiyorlar. Ben buradaki hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kaymakamımızın yeni görev yerinde de başarılı olacağına şüphemiz yok" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Gül de Vali Daşöz'e kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Valimizle çalışmak bizim için bir şans, kendisinden çok şeyler öğrendik" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: