Vali Demir, Güney Ilçesinde

Denizli - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.<br> Vali Demir, beraberinde İl Genel

Denizli - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Demir, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ve bazı daire müdürleri ile ilk olarak Güney Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Adem Can'dan ilçe hakkında bilgi alan Demir, daha sonra kullanılmayan kamu binalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Onarım ve deprem güçlendirme çalışmaları ile ilgili teknik verileri ilgili müdürlüklerden isteyen Demir, atıl vaziyette duran bu binaların ihtiyaç duyulan kurumların kullanımına sunulması için plan yapılmasını istedi. Okullarda da incelemelerde bulunan Demir, öğrencilerle de bir araya gelerek sohbet etti.
Demir, ilçede son olarak Adıgüzel Barajı'nda incelemelerde bulunarak, EÜAŞ Adıgüzel HES İşletme Müdürlüğü Erhan Camcı ve DSİ 212. Şube Müdürü Muhittin Püskül'den baraj hakkında bilgiler aldı. Püskül, barajın bu yıl yüzde 85 doluluk oranına ulaştığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: