Vali Demir’den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının doruk noktaya ulaştığı...

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir yayınladığı kutlama mesajında, bayramların, insanlar arasında dostluğun, kardeşliğin kuvvetlendiği özel günler olduğunu belirterek, “Gönüllerden gönüllere kurulan köprülerdir bayramlar. Paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin tüm içtenlikle yaşandığı, en ulvi duyguların zirve yaptığı Ramazan ayı sonrasında kavuşmuş olduğumuz Ramazan Bayramı, insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, bizlere toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini ve devamlılığını hatırlatmaktadır. Geleneksel olarak da tüm ailenin bir arada bulunduğu bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlamaktadır” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Pek çok sektör için cazibe merkezi haline ve yapılan yatırımlarla merkez konuma gelen Denizli’de, yatırımlarla sağlanan ivme ve çıkışın Ramazan Ayı’nın manevi havasıyla oluşan bu güzel ortamın ve sinerjinin artarak devam edeceğine ve sürdürüleceğine olan inancının tam olduğunu belirten Vali Demir, “Bu vesileyle yardımlaşmanın öneminin bilincinde olan, Ramazan Ayı boyunca gösterdiği dayanışmayı Ramazan sonrasında da sürdüreceğine inandığım Denizli halkına bir kez daha teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini ve sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: