Vali Demirtaş Besni'de İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Besni ilçesine giderek, ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla bir...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Besni ilçesine giderek, ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Besni Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale ve ilçenin yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, Besni Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Besni Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş ve beraberindeki heyet, daha sonra Besni'ye bağlı Çat Mahallesi Üçgöz yolu üzerinde toplam 137 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 4 Kasım 2012 tarihinde hizmet vermeye başlayan 75 yataklı Besni Devlet Hastanesi'ne geçerek incelemelerde bulundu. Hastane başhekiminden hastanenin poliklinik sayısı ve günlük yoğunluğu hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, daha sonra poliklinikleri gezdi. Çocuk polikliniğinde görev yapan Kenyalı Abdi Jirma Dida adlı çocuk doktoru ile sohbet eden Demirtaş, hastaları ziyaret ederek, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunup acil şifalar diledi.

Reklam
Reklam

Besni'de 75 yataklı devlet hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte, sağlık alanında bir rahatlamanın yaşanacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da büyük değişim ve dönüşümler yaşanmaktadır. Bu hastanemizin faaliyete başlamasıyla birlikte hastalarımız daha nezih bir ortamda sağlık hizmeti almış olacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: