Vali Demirtaş: Gazetecilerin Alakalarından Dolayı Teşekkür Ederim

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD)'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD)'ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Vali Demirtaş, kısa süre önce Adıyaman’da göreve başladığını, gerek AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri gerekse ildeki diğer gazetecilerin kendisine büyük alaka gösterdiğini belirterek, “Bu alakalarından dolayı herkese teşekkür ederim. Bizler de biraz süre geçtikten sonra gelip iadeyi ziyarette bulunduk.” dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın, kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan da bu ziyaretten dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti. Başkan Aslan, şöyle dedi:

Reklam
Reklam

“Yaklaşık 4 ay önce ilimize atanan sayın valimiz Mahmut Demirtaş’a, cemiyetimizi ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Suriye kampının Adıyaman’a kurulması sürecinde diğer illerde yaşanan sorunların Adıyaman’da yaşanmamasını sağlayan valimize teşekkür ediyoruz. Valimizin geçen yıl da Adıyaman’a gelmesi ve Malatya’nın Pütürge ilçesinde kaymakamlık yapması bölgenin sorunlarına hakim olduğunu gösteriyor. Biz bu sorun ve sıkıntıların giderilmesi için sayın valimizin her türlü çabalarının, gayretlerinin ve emeklerinin basın olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: