Vali Doğan, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Aydın Nezih Doğan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Aydın Nezih Doğan, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Şişli Öğretmen Evi'nde düzenlenen bayramlaşma programına eşi Hatice Doğan ile katılan Vali Doğan, burada AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Vali Yardımcıları Zafer Coşkun, Salih Altun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay İrfan Kızılaslan, STK temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programında misafirlerle tek tek tokalaşan Vali Doğan, program sonrası eşi ile İpekyolu Çocuk Hastalıkları Hastanesi giderek tedavi gören çocukları ziyaret etti. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Doğan çifti, ailelere geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Hastanesi ek binasına geçti. Burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Doğan, çeşitli hediyeler verdiği hastaların bayramını kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: