Vali Düzgün, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 2013-2014 yıllarında ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 2013-2014 yıllarında ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. Kayseri Valiliği Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Düzgün, bu haftanın aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası olduğunu anımsattı. Başarılı genç sporcuları bu haftada ödüllendirmek istediklerini ifade eden Düzgün, atletizmden judoya 19 branşta 47 sporcuya ödül vereceklerini söyledi. Sporcuların elde ettikleri derecelerle Kayseri'nin ve Türkiye'nin yurt dışında tanıtımına çok büyük katkı sağladığını belirten Düzgün, "Ayrıca bu göstermiş olduğunuz başarılar yeni yetişen gençlerimiz adına da çok güzel örnek oluşturuyor. Sizlerin sayesinde pek çok gencimiz bu sporlara ilgi duyuyor, sizlere özeniyor. Gençlerimizin derslerini ön planda tutarak yapmış oldukları sportif aktiviteler gerek fiziksel gerekse ruhsal olarak da sağlıklı gelişimlerine olanak tanıyor. Bu açıdan da yapmış oldukları sporlar çok önemli" diye konuştu. Kayseri'nin spor altyapısı bakımından her geçen geliştiğini, yeni tesislerin hizmete girdiğini ifade eden Düzgün, bu tesislerin sporcuların rahat bir ortamda antrenman yapmasına olanak tanırken vatandaşların da sağlıklı yaşam için spor yapabilmelerini sağladığını vurguladı. Düzgün, ailelere de çağrıda bulunarak, yaklaşık 3 hafta sonra okulların kapanacağını, yaz döneminde ailelerin çocuklarını yaz spor okullarına göndermeleri tavsiyesinde bulundu. Konuşmanın ardından Düzgün, başarılı 47 sporcuya ödüllerini verirken iki engelli basketbolcuya da tekerlekli sandalye verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: