Vali Erdal Ata, Türkiye Şampiyonlarını Kutladı

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Üniversiteler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı’nı kutladı. Zirve Üniversitesi...

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Üniversiteler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı’nı kutladı.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncularını tebrik eden Vali Erdal Ata, elde edilen bu başarıdan ötürü tüm Gaziantep’in gurur duyduğunu ifade etti. Ata, “Uzun soluklu bir mücadeleden başarıyla ayrılan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncularını kutluyorum. Umarım bu başarılarını gelecek sezonda da devam ettirirler.” dedi.

Üniversitenin, eğitim yönüyle olduğu kadar öğrencilerin sosyalleşmeleri açısından da oldukça çaba sarf eden bir yer olduğunu dile getiren Ata, bu çabalarının neticelerini de alınan başarılarla ortaya konulduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Gelen bu başarıdan emin olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, basketbol takımlarının şu ana kadar oynadığı tüm maçları yüksek skorlarla aldığı bilgisini verdi. D Grubu’nda mücadele veren Zirve Üniversitesi, finalde karşılaştığı Turgut Özal Üniversitesi’ni 89-76 yenerek şampiyon olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: