Vali Erden Deri Sanayicileri Derneğini Ziyaret Etti

Uşak Deri Sanayicileri Derneği’ni ziyaret eden Vali Erden, Başkan Gültekin Bulut ve yönetim Kurulu üyeleri...

Uşak Deri Sanayicileri Derneği’ni ziyaret eden Vali Erden, Başkan Gültekin Bulut ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Karma Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Erden’e yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Dernek Başkanı Bulut tarafından bilgi verildi.

Yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Mehmet Ufuk Erden “Deri sektöründeki gelişmelerin her geçen gün Uşaklı sanayiciler tarafından takip edilmesi sektörün gelecekte daha iyi noktalara geleceğinin işaretidir. Üretim sürecinde teknolojinin en son imkânlarını kullanan deri sanayicimiz, Ar-ge’ye önem vererek dünya pazarında yer almak konusunda önemli çalışmalar yapmaktadır. Yapılan araştırmalar ve geliştirme çalışmaları ile deri sektörümüzün Uşak ekonomisine her geçen gün daha fazla sağlayacağına, dünya pazarında da hak ettiği yere geleceğine inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: