Vali Erden Karma Osb’deki Deri Ve İplik Fabrikalarını Gezdi

Vali Mehmet Ufuk Erden Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren deri, iplik ve geri dönüşüm...

Vali Mehmet Ufuk Erden Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren deri, iplik ve geri dönüşüm tesislerinde incelemelerde bulundu.

Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Vali Mehmet Ufuk Erden, fabrika ziyaretlerinden önce Bölge Müdürü Cavit Kahya’dan brifing aldı.Brifingin ardından Vali Mehmet Ufuk Erden, bölgedeki bazı f deri işletmelerinde incelemelerde bulundu. Deri işleme aşamaları hakkında firma sahiplerinden bilgi alan Vali Mehmet Ufuk Erden, deri sektörünün Uşak ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Vali Mehmet Ufuk Erden deri sektörünün emek isteyen bir sektör olduğunu da dikkat çekerek, “Deri işletmelerimizin önemli yatırımlar yaparak modern tesislerde faaliyet göstermeleri, bu sektörün gelecek dönemler için de Uşak ekonomisindeki katkısının büyük olacağına işaret etmektedir. Deri işletmelerimizin teknolojiye ayak uydurduğu, kaliteden ödün vermediği görülmektedir. İş adamlarımızın dünyaya açıldığını görmek bizleri sevindiriyor. Sektör temsilcilerinin her geçen gün kendilerini geliştirmeleri, Ar-ge çalışmalarına önem vermeleri ticari sınırların ortadan kalktığı dünya pazarında yer almaları açısından çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Vali Mehmet Ufuk Erden daha sonra iplik sektöründe üretim yapan bir iplik tesisini de gezdi. Üretim hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Vali Mehmet Ufuk Erden daha sonra geri dönüşüm tesislerinde ve organize sanayi bölgesi arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinde Vali Mehmet Ufuk Erden’e Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: