Vali Erden Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Vali Mehmet Ufuk Erden, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut...

Vali Mehmet Ufuk Erden, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ve okul idaresi tarafından karşılanan Vali Erden, 10’ncu ve 11’nci sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Uşak’ta öğrencilerin Türkiye çapında sınavlarda elde ettiği başarılardan gurur duyduğunu, ifade eden Vali Erden, “Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları olarak ülkemizin en iyi noktaya ulaşmasının, uluslararası arenada saygı gören, sözü dinlenen bir ülke durumuna gelmesinin çabası içersindeyiz. Öğrencilerimizin bu başarılı çalışmalarını gördükçe bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Genç nüfusun ülke adına büyük bir zenginlik olduğunu ifade eden Vali Erden, “Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olması büyük bir değerdir. Bu genç nüfusun, ne istediğini bilen, gelecek için idealleri olan gençler olarak yetişmeleri gerekir. Ne istediğini bilen gençlerimizin hedef ve ideallerinin belli olması ülkemizin parlak geleceği hakkında da bizleri fazlasıyla umutlandırıyor. Bizler de bu istikamette gençlerimizin ideallerine ulaşabilmeleri için gerekli altyapıyı sağlayacağız” dedi.

Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Erden, daha sonra öğretmenlerle kısa bir toplantı yaptı. Vali Erden, öğretmenlere hitaben, “Öğrencilerimizin çağın gerektirdiği bilgilerle donatılması, sorumluluk sahibi birer vatandaş olarak yetiştirilmesi konusunda önemli görevleri var. Bu ülkeyi kendilerine emanet edeceğimiz gençlerimizin, bu sorumluluğun farkına varmaları, kendilerindeki gücü ve enerjiyi bu yönde kullanmaları konusunda yetiştirilmeleri gerekiyor” dedi.

Vali Erden, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi öğretmenleriyle yaptığı toplantının ardından Uşak Rehberlik Ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: