Vali Erden Ulubey İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Mehmet Ufuk Erden Ulubey ilçesinde devlet hastanesi ve bazı okullarda incelemelerde bulundu.İlk olarak Ulubey...

Vali Mehmet Ufuk Erden Ulubey ilçesinde devlet hastanesi ve bazı okullarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Ulubey Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Erden, yetkililerden hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Hastanedeki incelemelerinin ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Ulubey Anadolu Lisesine geçen Vali Erden okullarda ve sınıflarda yaptığı incelemelerin ardından idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğrenciler ile sohbet eden Vali Erden Uşak’ta öğrencilerin Türkiye çapında sınavlarda elde ettiği başarılardan gurur duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları olarak ülkemizin en iyi noktaya ulaşmasının, uluslararası arenada saygı gören, sözü dinlenen bir ülke durumuna gelmesinin çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimizin başarılı çalışmalarını gördükçe bu hedefimize kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Okul ziyaretlerinin ardından Ulubey Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Erden, daha sonra ilçedeki leblebi imalathanesi ziyaret etti. İlçede inşaatı devam eden Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Erden, Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen okul öncesi şenlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından stantları gezen Vali Erden son olarak Ulubey Kanyonları ve suni çim kaplama çalışması yapılan ilçe stadyumunda incelemelerde bulundu. Vali Erden, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Vali Erden’e ziyaretleri ve incelemeleri sırasında İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve ilçe birim müdürleri eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: