Vali Erden’in 10 Nisan Mesajı

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda...

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda “Gücünü kanunlardan alan Türk Polisi, demokratik ortamın muhafazası, hak ve hürriyetlerin rahatça kullanılabilmesi için günün her saatinde yılın her gününde görevi başında bulunmaktadır” dedi.

İnsanların en büyük ve en temel beklentisinin güvenli bir ortamda yaşama arzusu olduğunu belirten Vali Erden, “Bunun için her toplum kendi içinde güvenlik mekanizmalarını oluşturmuştur. Bundan 168 yıl önce kurulan Türk Polis Teşkilatımız da başarılarıyla milletimizin gurur kaynağı olmuştur” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Mehmet Ufuk Eren mesajında şunları söyledi; “Görevini yerine getirirken en modern ve teknolojik cihazları kullanan; tecrübeli mensuplarıyla güvenliğimizi sağlarken milletimize güven veren polis teşkilatımız, iç güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde kalite standardını da her geçen yükseltmektedir. 21. yüzyılın Türkiye’sinde, çağın gereklerine uygun güvenlik anlayışı ve yaklaşımıyla tesis edilen bu huzur ortamı, insanımızın daha çok çalışmasına, daha çok üretmesine, ülkemizin kalkınma ve gelişmesine de imkân sağlamaktadır. Farklı kültürel yapıları imrenilecek bir şekilde aynı coğrafyada bir arada barış ve huzur içinde yaşatabilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu ahengi bozmaya yönelik her türlü girişimi bertaraf edebilecek güce sahiptir. İşte güvenliğin tesisiyle birlikte suç ortamlarının oluşmasının engellenmesi ve suçlunun adalet önüne çıkarılması sürecinde, can siperane görev yapan polisimizin her zaman yanındayız. Hukukun üstünlüğünü ve eşitliği prensip edinen Türk Polisi168. kuruluş yıldönümünü kutluyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: