Vali Erol Habip Deveci'yi kutladı

Elazığ Valisi Muammer Erol Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye Birinci olan Habip Deveci’yi ödüllendirdi.

Elazığ Valisi Muammer Erol Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye Birinci olan Habip Deveci’yi ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Sakarya’da düzenlenen 10. Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'na Elazığ’dan katılan Tevfikiye Camii İmam Hatibi Habip Deveci Türkiye birincisi seçilmişti.

Vali Muammer Erol Türkiye birincisi Habip Deveci’yi Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç ile birlikte kabul ederek kutladı ve ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Kabulde bir değerlendirme yapan Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç, Habip Deveci’nin birinciliğinin Elazığ ve bölge için çok önemli bir başarı olduğuna dikkat çekti.

Tevfikiye Camii İmam Hatibi Habip Deveci ise bugüne kadar Elazığ’dan bu şekilde bir derecenin alınmadığını ifade ederek Elazığ adına bu başarıyı göstermekten dolayı mutlu olduğunu, amacının bundan sonra uluslar arası yarışmalarda da aynı başarıyı sergilemek olduğunu kaydetti.

Vali Muammer Erol ise Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye Birinci olan Habip Deveci’yi kutladığını ifade ederek, kendisinden bundan sonra uluslar arası yarışmalarda başarı göstermesini ve Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmesini beklediğini ifade etti.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: