Vali Eşi Büyükersoy'dan Ramazan Yardımı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda...

Muş Valisi Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyor. Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Kadriye Büyükersoy ile kızı Neslişah Büyükersoy, kentin Kale, Muratpaşa, Sunay ve Kültür mahallelerinde dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler ve eşlerini kaybetmiş olan kadınları ziyaret etti.

Beraberlerinde götürdüğü yardım malzemelerini ailelere teslim eden ve sıkıntılarını dinleyen Büyükersoy eşlerini kaybetmiş kadınların büyük sıkıntılar içinde geçimlerini sağladığını söyledi.
Büyükersoy, yardımların ramazan ayı dışında da devam edeceğini bildirerek, şöyle konuştu:
"Temel amacımız hanımları görmek, tanımak, onların ne tür sıkıntıları var, ne yapabiliriz, nereye kadar onlara destek olabiliriz bunları belirliyoruz. Başlarında kocaları olmayan, çok çocuklu kadınları gördük. Bizim için en büyük kazanç bu oldu. Evlere gidip bizzat yaşadıkları ortamları gördük, onların hislerini, duygularını paylaşarak durumlarını tespit etmemiz bizim için çok daha faydalı oluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: