Vali eşi Dr. Ruhan Özkan, ihtiyaç sahibi hanımlarla iftarda biraraya geldi

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan, Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı himayesinde...

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan, Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı himayesinde bulunan, yalnız başına yaşayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi bayanlarla, ikametinde iftar davetinde bir araya geldi.
Şırnak’ta kadınlara yönelik gerçekleştirdiği çok sayıdaki başarılı çalışmayla Şırnaklıların gönlünde yer edinen Dr. Ruhan Özkan, Ramazan ayı boyunca, eşi Vali Vahdettin Özkan ile birlikte gerçekleştirdiği aile ziyaretlerinden sonra bu kez hanımları kendi sofrasında ağırladı.
İftar davetine Şırnak’ta kadınlara yönelik gelir getiren ve istihdam amaçlı, çalışmalar yapan, Şırnak’ın sosyal, tarihi ve kültürel değerlerin gün ışığına çıkarmaya yönelik birçok faaliyette imzası bulunan, Şırnak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Nebahat Sarı da katıldı.
Davet süresince kadınlarla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Dr. Ruhan Özkan, yaptığı konuşmada, “Ramazan ayının en güzel tarafının yardımlaşma ve dayanışma duygusunun en üst seviyeye çıkmasıdır. Bu duygu ve düşünce ile Ramazan ayını geçirmeli ve bunu tüm zamanlara yayabilmeliyiz. Kadınlarımızın sosyal hayatta yer alabilmeleri, ekonomik özgürlüklerine sahip olabilmeleri ve her türlü konuda devletimizin çeşitli kurumlarından destek görebilmeleri çok önemlidir. Bizler de bunu sizlerle el ele vererek gerçekleştiriyoruz. İlimizde yapılan çalışmalarda kadınlara yönelik projeler oluşturulmasına katkıda bulunarak sizlerin yanında olmaya devam edeceğim. Tüm faaliyetler esnasında çoğu zaman sizlerin evlerine konuk oluyoruz, bizlere gösterilen canı gönülden misafirperverliği her ziyaretimizde yaşamaktayız, bu bilinçle sizleri de evimde ağırlamak, sizlerle burada bulunabilmekten büyük mutluluk duydum. Evime konuk olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Dr. Ruhan Özkan, iftar yemeğinin ardından konuğu olan Şırnaklı kadınlar ve kadınların aileleri için hazırladığı hediyeleri verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz