Vali Eşinden Anaevi Ve Kültür Merkezi Açılışı

 Vali Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, Horasan ilçesinde Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında tamamlanan merkezler ile Kur'an kursunun açılışını yaptı. 

Vali Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, Horasan ilçesinde Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında tamamlanan merkezler ile Kur'an kursunun açılışını yaptı. Altıparmak, beraberindeki ilçe kaymakamlarının eşleri ile Horasan'a gitti. Kaymakam Emre Çınar'dan yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Altıparmak, SODES Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Nene Hatun Anaevi ve Kültür Merkezi ile Nene Hatun Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezi'ni de ziyaret eden Altıparmak, kadınlara yönelik okuma-yazma kursu, Kur'an kursu ve çocuklara yönelik okul öncesi eğitim faaliyetlerinin sunulduğu merkezde kursiyerlerle sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: