Vali "gazozuna" Tenis Maçını Kaybetti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, masa tenisi şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Çilem Yavuz'a 3-1 yenildi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, masa tenisi şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Çilem Yavuz'a 3-1 yenildi.

Vali Güzeloğlu, Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği masa tenisi şampiyonasında geçen yıl Türkiye birincisi, bu yıl da aynı turnuvada ikincilik elde eden Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde koruma ve bakım altında bulunan Çilem Yavuz ile (18), Edip Buran Spor Salonu'nda maç yaptı.

Yenilenin "gazoz" alacağı maçta Çilem Yavuz, Vali Güzeloğlu'nu 3-1 yendi.

Reklam
Reklam

Maçı, Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu'nun yanı sıra Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurt, ev ve bakım merkezlerindeki koruma altında bulunan çocuklar da izledi.

Yavuz'a kupası Ayşe Güzeloğlu tarafından verilirken, Vali Güzeloğlu da maçı kazanan sporcuya eşofman takımı ve saat hediye etti.

Güzeoğlu, salondaki çocuklara da gazoz ısmarlayarak, çeşitli hediyeler verdi.

Milli takım kampına davet edilen Çilem Yavuz'un seçmelerde başarılı olması halinde Londra'da gerçekleştirilecek paralimpik oyunlarına katılacağı belirtildi.

Bu arada Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde koruma ve bakım altında bulunan ve Özürlü Memur Seçme Sınavı'nda (ÖMSS) aldığı 97 puanla 48. olan Emine Balcı da (22), Vali Güzeloğlu'na yaptığı resmi hediye ederek, "Babalar Günü"nü okuduğu şiirle kutladı.

Muhabir: Veli Gürgah / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: