Vali Gül Dağıttı, Müftü Gül Suyu İkram Etti

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt’teki esnafı ziyaret eden Vali Ahmet Aydın gül dağıtırken, İl...

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Siirt’teki esnafı ziyaret eden Vali Ahmet Aydın gül dağıtırken, İl Müftüsü Faruk Arvas da gül suyu ikram etti.

Siirt’te hafta başında ilahi, konser ve şiir dinletisi ile başlayan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dahilinde, 63 yetime gıda ve giyim yardımı yapıldı. Sancaklar Vakfı’nın sponsor olduğu etkinliklerde Siirt Valisi Ahmet Aydın ile Müftü Faruk Arvas, Siirt esnafını gezerek gül dağıtıp gül suyu ikram etti. Çarşı Camis’nde cuma namazı sonrası Sakal-ı Şerif halkın ziyaretine açılırken, etkinliklerin cumartesi günü mevlit ve hatim duasının okunması, Türk Kızılay Derneği Siirt Şubesi’nin iş birliğiyle 20 Nisan 2013 tarihinde doğan bebeklere altın takılması ve ailelerine hediye takdim edilmesiyle son bulacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: