Vali Güner, ilk iftarını ihtiyaç sahibinin evinde açtı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, geleneğini bozmayarak, ilk iftarını Tepebaşı Mahallesi'nde oturan ihtiyaç sahibi Cemil...

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, geleneğini bozmayarak, ilk iftarını Tepebaşı Mahallesi'nde oturan ihtiyaç sahibi Cemil Mutlu’nun evinde açtı.
İftar öncesi Kurtuluş ve Tepebaşı mahallelerinde oturan vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen Güner, bu sohbetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. Ramazan ayının ülkeye ve Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Güner, yemek verenlerin sofrasına değil, yemek bekleyenlerin sofralarına konuk olunmasını istedi.
‘Mahallemi Seviyorum Adım Adım Geziyorum’ projesi kapsamında 12 mahalleyi ziyaret edeceğini açıklayan Güner, "Proje kapsamında Ramazan ayı içerisinde 12 mahalleye il müdürleri ile birlikte konuk olacağız. Gittiğimiz mahallelerde ihtiyaç sahibi insanların evinde iftar açacağız. Ayrıca, proje kapsamında mahallelinin genel sorunlarını değil, valiliğe bağlı hizmet veren birimlerin sorunları ile ilgileneceğiz.” dedi.
İhtiyaç sahibi olan, fakat valilikte isimleri olmayan ihtiyaç sahibi insanların 0318 224 25 25 numaralı telefonları aramasını isteyen Güner, “2010 yılında 22 bin 217 ihtiyaç sahibi insana 3 milyon 240 bin TL’lik yardım yapıldı. 2011 yılında hedeflerimiz 30 bin kişiye 4 milyon TL’lik yardım yapmak olacak.” diye konuştu.
Vali Güner’i ve il müdürlerini evlerinde görmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Cemil Mutlu da Vali Güner’in hanelerini şereflendirdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz