Vali Güvenç Boru Fabrikasında Incelemelerde Bulundu

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, boru fabrikasında incelemelerde bulundu.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, boru fabrikasında incelemelerde bulundu.

Valilik basın bürosunda yapılan açıklamaya göre, Güvenç, beraberinde Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile fabrikanın üretim tesislerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından fabrika çalışanlarıyla yemek yiyen Güvenç, daha sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"120 kişinin ekmek yediği bir fabrika. Irak ve diğer ülkelere ihracat yapıyor, burası sanayi adına değerlendirilebilecek bir bölge. İnşallah gelecekte ikinci üretim hattını kurarlarsa 100 kişi daha istihdam olur. Hepimizin ortak amacı yeni istihdam alanı ihtiyacını üretmek, katma değer sağlayan ürünlerin üretimini sağlamak. Ben şirket sahiplerini fabrika müdürümüzü tüm çalışanları içtenlikle kutluyorum."

Reklam
Reklam

Fabrikanın Genel Müdürü İlyas Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Vali Güvenç, fabrika çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: