Vali Güvenç: Eğitim Gönüllülerine Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, eğitim gönüllüsü hanımlara teşekkür ederek, eğitim için verilen emekleri ve eğitime...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, eğitim gönüllüsü hanımlara teşekkür ederek, eğitim için verilen emekleri ve eğitime gönül verenleri canı gönülden destekliğini söyledi.

Yağmur Eğitim ve Kültür Derneği, yardıma muhtaç öğrencilere katkıda bulunuyor. Çok sayıda vatandaş ve kurum amirinin katıldığı programda eğitimin önemine vurgu yapıldı.
Programın başında, minik öğrenciler konuk misafirlere halk oyunları gösterisi sundu. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Tuğba Avcı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin, kurdeleyi kesti. Programda, Şanlıurfa’ya özgü yemek türleri sergilendi; içli köfte, çiğ köfte, borani, sarma, dolma, kevani, baklava, kek, pasta tatlı ve yemek görücüye sunuldu.

Reklam
Reklam

Kampanya ile ilgili bilgi veren Yağmur Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Tuğba Avcı, "Amacımız, yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak, dertlerine bir nebze olsun çare olmak istiyoruz. Bütün gönüllü hayırseverlerin bu tür organizasyonlara destek vermelerini temenni ediyorum. Sayın valimize, emniyet teşkilatımıza ve buraya gelen esnaflara ve tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz