Vali Güvenç, Esemkulu Köyünde İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa merkeze bağlı Esemkulu köyünde, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çocuk...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa merkeze bağlı Esemkulu köyünde, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çocuk oyun parkı ile köy meydanında incelemelerde bulundu.

Vali Güvenç’e, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Uğur Büyükhatipoğlu ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da eşlik etti.

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Güvenç, oyun parkında çocuklarla bir süre sohbet etti. Güvenç, "Çok şükür bugünleri de gördük. Köylerimize kadar çocuklarımız için oyun parkını getirdik" dedi.

Daha sonra köy yollarında ve meydanında incelemelerde bulunan Vali Güvenç, Esemkulu Köyü Muhtarı Mehmet Öncel’den köyün durumuyla ilgili bilgi aldı. Güvenç, köyden geçen dere ile ilgili sıkıntıların ve yollarla ilgili sorunların en kısa sürede giderilmesi hususunda yetkililere talimat verdi. Ardından, köyün camisinde de incelemede bulunan Vali Güvenç, daha sonra Hilvan ilçesine geçti.

Reklam
Reklam

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’in karşıladığı Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler, Hilvan İlçe Emniyet Amirliği’ne geçti. Burada yeni kurulan ilçe MOBESE sistemi hakkında Uğur Sezer'den bilgi alan Güvenç, ilçenin giriş ve çıkışı ile genelinde 29 adet kameranın kurulduğunu söyleyerek, MOBESE sisteminin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: