Vali Güvenç, Harran'ı Gezdi

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran ilçesinde ve köylerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Harran ilçesinde ve köylerinde incelemelerde bulundu.

Vali Celalettin Güvenç'e; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ve daire amirleri eşlik etti. İlk olarak Harran Kaymakamlığı'na gelen Vali Güvenç ve beraberindekileri, Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile kurum amirleri karşıladı. Harran Kaymakamı Keçeli'den bu yıl içinde yapılan ve yapılması planlanan köy yolları hakkında bilgi alan Vali Güvenç ve beraberindekiler, daha sonra Kaymaklı köyüne geçtiler. Köyde büyük bir kalabalık tarafından karşılan Vali Celalettin Güvenç ve Milletvekili Halil Özcan, burada vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlara seslenen Güvenç, Milletvekili Halil Özcan'ın daveti üzerine bölgede bulunduklarını belirterek, "Doğrusu zor yerlere geleceğimizi düşünüyordum ama bu kadar hizmete susadığınızı bilmiyordum. Geciktiğimiz için özür dileriz, biz hizmet için buradayız. Varlık sebebimiz sizlerin refahını arttırmak. Ekip olarak bütün derdimiz budur, bunun mücadelesini veriyoruz. Çok da hizmet ediyoruz ama takdir edersiniz ki, yılların eksikliklerini bir yılda tamamlama şansımız yok. Gelirken hesapladım; bu yıl Harran'da 100 km'den fazla yol yapacağız. Ama bu bölgeyi gördükten sonra bu oranı mutlaka arttıracağız. Bu bölgeye bu sene yol yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Kaymaklı ve diğer çevre köylerin muhtarları Vali Güvenç'e köylerinin yol ve çeşitli ihtiyaçlarını anlattılar. Vali Güvenç de yolları önümüzdeki günlerde yapacaklarını, yol yapıldıktan sonra tekrar bölgeye geleceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz