Vali Güvenç, Öğretmenler Günü Etkinliklerine Katıldı

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediği konserle GAP...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediği konserle GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin düzenlediği programlara katıldı.

Şair Nabi Kültür Merkezi’nde Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun konserine katılan Vali Güvenç, konserin ardından türküleri seslendiren sanatçıları kutladı.

Daha sonra Belediye Nikâh ve Sergi Salonu Konferans Salonuna geçen Vali Güvenç, GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Program, sinema sanatçısı ve radyo programcısı Ömer Pekin’in şov gösterisiyle başlarken, derneğin faaliyetlerini anlatan bir sunumla devam etti.

Reklam
Reklam

Vali Celalettin Güvenç de yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin önemine değinerek bütün öğretmenlerin gününü kutladı. Güvenç, programı hazırlayan GAP Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise, 'eli öpülesi öğretmenler' diyerek başladığı konuşmasını, öğretmenlerin geleceği kuran ve kurgulayan fedakârlar ordusu olduğunu söyledi.

GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Murat Süngü de, eğitimi en önemli mesele, cehaleti de en büyük düşman olarak nitelendirerek, Şanlıurfa’nın eğitimdeki hak ettiği yere gelmesinin ancak öğretmenler vasıtası ile olabileceğini anlattı.

Öte yandan etkinliğe, Vali Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, GAP Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Murat Süngü, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: