Vali Güvenç, Sergi Açtı

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Halfeti ilçesinde el sanatları ve fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Halfeti ilçesinde el sanatları ve fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, açılış töreninde Vali Güvenç'e, Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, törende yaptığı konuşmada, sergiyi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile ortaklaşa düzenlediklerine değindi.

İlçenin doğal güzelliklerini daha önce Ankara'da yaşayan vatandaşlara sunma imkanı bulduklarını aktaran Keklik, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu güzellikleri bugün Şanlıurfa'da sergiliyoruz. Halfeti, Güneydoğu'nun incisi olan bir ilçemiz. Bu tür kültürel etkinliklerle ilimizi, ilçemizi, bölgemize, insanlarımıza en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz."

Açılış konuşmasının ardından el sanatları ve fotoğraf sergisini gezen Vali Güvenç, yetkililerden bilgi aldı.

Muhabir: Mustafa Sonar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: