Vali Güvenç, TEGV'i Ziyaret Etti

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nı (TEGV) ziyaret etti.

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nı (TEGV) ziyaret etti.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç, "5 Aralık Dünya Gönüllüleri Günü" dolayısıyla Eyyübiye Semti'nde bulanan TEGV Şubesini ziyaret ederek Vakıf Müdürü Rukiye Doğhan Çetin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle sohbet eden ve etkinlik kapsamında öğrencilerin seslendirdiği türküleri dinleyen Güvenç, çocuklukta alınan eğitimin önemli olduğunu belirtti.

Satranç, müzik, bilgisayar, drama gibi pek çok alanda kurs veren yerlerin çoğalması gerektiğini vurgulayan Celalettin Güvenç, merkezde çalışanlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Vali Güvenç, merkezi ziyaret etmekten ve burada çocuklarla bir arada olmaktan dolayı keyif aldığını belirterek, "Tamamıyla sivil bir organizasyon, tamamıyla hayırseverlerin desteğiyle organize edilen bir çalışma. Her şey düşünülmüş. Burada gönüllü olarak mesai harcayan tüm arkadaşlarımı özellikle müdire hanımı içtenlikle kutluyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretinin ardından merkezdeki çocuklar ve gençlerle fotoğraf çektiren Vali Güvenç'e, Rukiye Çetin isimli öğrenci, yaptığı resmi hediye etti.

Haftada 350 öğrencinin okul zamanları dışında veya öğretmenleriyle eğitim gördüğü Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nda 200 eğitim gönüllüsü, halı saha, basket sahası, mucitler sınıfı, drama, müzik eğitimi, masa tenisi bilgisayar ve satranç gibi alanlarda eğitim veriyor.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: