Vali Güvençer, saldırı düzenlenen Kaymakamlık lojmanlarını ziyaret etti

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl’ün Genç ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak, Kaymakamlık...

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl’ün Genç ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunarak, Kaymakamlık lojmanlarına yapılan saldırıyı yerinde inceledi.
Dün saat 00:05 sıralarında Bingöl’ün Genç İlçe Merkezinde bulunan Kaymakamlık lojmanına bir araçtan uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu iki emniyet görevlisi hafif şekilde yaralanmıştı, yaralılar Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilmiş ve tedavileri halen devam ediyor. Genç ilçesinde yaşanan saldırının ardından Vali Güvençer ilçede incelemelerde bulundu. Genç Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Güvençer’e yapılan saldırıyla ilgili bilgi verildi.
İncelemeler sonrasında açıklama yapan Vali Güvençer Tunceli’de ve Bingöl’de meydana gelen menfur saldırıdan dolayı şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara şifa diledi. Güvenlik güçlerinin mücadele ettiğini ve hainlerin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz