Vali Güvençer’den Saldırıya Uğran Başkan Yardımcısına Ziyaret

Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer, uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında ağır yaralanan Ak Partili Kiğı Belediye...

Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer, uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında ağır yaralanan Ak Partili Kiğı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şiroğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bingöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi devam eden Şiroğlu’nu ve yakınlarını ziyaret eden Vali Güvençer, hastanın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Doktorlardan hastanın yarın itibariyle servise alınacağı ve durumunun stabil olduğu bilgisi alan Güvençer, buradan yapımı devam eden yeni devlet hastanesi inşaatına geçerek incelemelerde bulundu. Vali Güvençer daha sonra Kıbrıs mahallesinde yapımı devam eden Ağız ve Diş sağlığı Merkezi inşaatına giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnşaat yetkilileri, 1 - 2 ay içerisinde binanın karkas ve tuğla kısımlarının tamamlanmasının ardından bina iç bölümlerinin yapımına geçileceğini ve 2013 yılının 11. Ayında bitirilmesi gereken binanın telsin tarihinden önce bitirilmesi için çaba sarf ettiklerini kaydettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: