Vali Güvenç'ten Bayram Mesajı

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,"Milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden biri olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,"Milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden biri olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız" dedi.

Güvenç yayımladığı mesajda, bin yıllık inancımızın temelini teşkil eden ve insanları birlik ve bütünlük içerisinde yarınlara taşıyacak olan güzel günlerden birinin de Ramazan Bayramı olduğunu belirtti.

İnançların ve geleneklerin bütün güzellikleriyle sergilendiği Ramazan Bayramı'nın yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların bir araya geldiği, çocukların sevindirildiği, başta sevgi olmak üzere bütün ahlaki meziyetlerin de paylaşıldığı kutsal günler olduğunu ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu duyguların en fazla yaşandığı Peygamberler Şehrinde, Hz. İbrahim'in doğduğu şehirde, Şanlıurfa'da Ramazan Bayramını idrak edecek olmak bizleri ayrıca onurlandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum."

Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz