Vali Güvenç'ten Gsim'ye Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GSİM) Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GSİM) Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Ertuğrul Yıldız ile görüşmelerde bulunan Güvenç, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a, kurum olarak yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileterek, "Şanlıurfamız son zamanlarda spor branşlarının her alanında büyük başarılara imza atıyor. Bu durumda bizi gururlandırıyor. Biz de Valilik olarak elimizden gelen bütün destekleri veriyoruz. İnanıyorum ki; Şanlıurfamız sporun her alanında büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Ertuğrul Yıldız da, Güvenç'in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak hedefimiz Şanlıurfamızın başarılarını Türkiye'ye ve dünyaya duyurmaktır. Bunun için de ekibimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Başta Sayın Valimize ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki müdürlerimize bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: