Vali Güzeloğlu Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kentte yayın yapan gazete, televizyon sahipleri ve ulusal basın temsilcileriyle...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kentte yayın yapan gazete, televizyon sahipleri ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Sultaşa Oteli'ndeki toplantıda, kentin son dönemdeki gelişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Güzeloğlu, Mersin'in kendi iç dinamikleriyle her türlü sorununu çözebilecek güç ve potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Kentte son dönemde turizm alanında önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Güzeloğlu, "Destinasyon olarak uluslararası alanda ve kitle turizmi anlamında 6'ncı sırada yer alan Türk turizmine değer sağlayan Mersin, deniz, güneş turizminin ötesinde tarih, doğa, inanç ve kültür turizmi alanlarında zenginlikler bütününe sahiptir. Bütün ören yerleriyle birlikte Mersin, turizmi kucaklayan bir kenttir. Akdeniz Sahil Yolu ve Mersin-Karaman yollarının bitirilmesi ile birlikte yılda 1 milyon ek konaklama ilimizle buluşacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Güzeloğlu, Mersin'de yayın hayatını sürdüren gazete ve televizyonların bir arada hareket ederek, her türlü sorunun üstesinden gelebileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: