Vali Güzeloğlu, Ilçeleri Ziyaret Ediyor

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe gezileri kapsamında Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran'ı ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe gezileri kapsamında Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran'ı ziyaret etti.

Güzeloğlu ziyarete yaptığı konuşmada, ilçe sınırları içerisinde yapılan çalışmaların, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında projelendirilerek geliştirilmesi ve ekonomiye konu edilmesi gerektiğini söyledi.

İlçede bir proje ekibinin kurulduğunu anlatan Güzeloğlu, "Proje bir kültürdür. Projeyi üretmek için birikim gereklidir. Bu birikim büyük bir zenginliktir. Bu noktada Bozyazı ilçemizde yürütülecek projelerde ve yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran ise yürütülen projelerle ilgili Güzeloğlu'na bilgi verdi.

Gezici kütüphaneyle çocukları kitap okumaya teşvik ettiklerini kaydeden Erkayıran, "Projemizde çocuklarımızın kitap okumak için birbirleriyle yarıştıklarını gördük" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Güzeloğlu'na muz liflerinden yapılan bir hediye ile üzerinde kendi resminin bulunduğu bir çini tabak hediye takdim edildi.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: