Vali Güzeloğlu, Ilçeleri Ziyaret Ediyor

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Gülnar ve Mut ilçelerini ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Gülnar ve Mut ilçelerini ziyaret etti.

Güzeloğlu, Gülnar Halk Kütüphanesi'ndeki ziyaretinde yaptığı konuşmada, Gülnar'da ulaşım konusunda önemli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Silifke, Mut ve Gülnar arasına yapılan yolun 20 kilometrelik kısmının tamamlandığını vurgulayan Güzeloğlu, yolun kalan kısmının 2014 yılının sonuna doğru bitirileceğini bildirdi.

Sulama suyu konusunda da ilçede hali hazırda 5 sulama göletinin bulunduğunu ve yeni göletlerin yapılacağını kaydeden Güzeloğlu, ilçede yapılması planlanan 300 kişilik bir öğrenci yurdunun da ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu, toplantının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Güzeloğlu, esnaf ziyaretinin ardından Mut ilçesine geçerek, Mut Ziraat Odası'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Silifke ile Mut arasındaki 112 kilometrelik yolun 57 kilometresinin yapıldığını da anlatan Güzeloğlu, Mut-Sertavul geçidi arasındaki yolun ise çok kısa bir sürede tamamlanacağını bildirdi.

Muhabir: Ahmet Güler / Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: