Vali Güzeloğlu Mersin Ticaret Borsası Yönetimini Kabul Etti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olağan genel kurul sonrasında tekrar Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olağan genel kurul sonrasında tekrar Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Abdullah Özdemir ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Kabulde dün itibariyle Mersin’deki görevinin 3. yılını dolduran Vali Güzeloğlu’na pasta sürprizi yapıldı.

Ziyarette ayrıca Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Arslan da hazır bulundu. Kabulde Vali Güzeloğlu’na sürpriz yapan Yönetim Kurulu üyeleri, dün itibariyle Mersin’deki görevinin 3. yılını dolduran Güzeloğlu’na pasta kestirdiler. Pasta kesimi öncesi konuşan Mersin Ticaret Borsası Başkanı Özdemir, bugünkü ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu ifade ederek, “Sayım Valimiz Mersin’e gelişinin 3. yılını tamamlamış oluyor. Biz de Mersin Ticaret Borsası olarak soyadı gibi güzel bir insan olan Sayın Güzeloğlu Valimizin Mersin’e gelişinin 3. yılını hep beraber kutlamak istedik. Verdiği emeklerin de boşuna gitmemesi için dua ediyoruz. Nice yılları beraber geçirmek, tabi daha yüksek yerler olursa da engellememek kaydıyla kendilerine tekrardan hoş geldiniz diyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Arslan ise Vali Güzeloğlu’nun son 3 yılda çok büyük emekler harcadığını belirterek, “Bugün bizim için de özel bir anı oldu. Kendilerinin başarılarının devamı ve borsamızın yeni Yönetim Kurulu’nun desteğinin tam olduğunu göstermek için hep beraber geldik” şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu da çok duygulandığını söyledi. Kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, “Bugün Sayın Ticaret Borsamızın Başkanı, Meclis Başkanı ve yeniden seçilen borsamızın çok değerli oylarıyla güven yenileyen ve tazeleyen yönetimimizi hem kabul etmek hem de başarı dileklerimi sunmak üzere bu buluşmayı ve randevuyu vermiştik. Ama çok zarif bir jest yaptılar. Gerçekten Akdeniz’in incisi ve Türkiye’nin gözbebeği Mersin’de dün itibariyle 3 yıllık görev süremi tamamladım. Bugün 4. yılımın ilk gününde böylesi bir düşünceyle ve jestle karşılaşmak beni gerçekten mutlu etti. Düşüncelerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ve dünyanın sayılı borsalarından, işlem hacmine sahip üyeleriyle dünya çapında bir işlem potansiyeline sahip Mersin Ticaret Borsamızın şahsımıza duyduğu bu güven, bu jestten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bir kamu görevlisi olarak Mersin’e atandıklarının ilk günden ayrılacakları son güne kadar önceliklerinin Mersin olduğuna dikkat çeken Güzeloğlu, “Bu amaç, çaba ve heyecanla çalıştığımızı ve güzel hizmetlere vesile olduğumuzu duymanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu da bize gerçekten moral olan çok değerli bir jest oldu. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeniden seçildikleri görevde dün oldukları gibi bugün de Mersin’e hizmet etmeye devam etmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 3. yıl pastası Vali Güzeloğlu tarafından kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: