Vali Hacımüftüoğlu: Yapılan her olumlu haber dikkate alınıyor

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, yapılan her olumlu haberi mutlaka dikkate aldıklarını, bu tür haberlerin kendi...

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, yapılan her olumlu haberi mutlaka dikkate aldıklarını, bu tür haberlerin kendi ellerini de güçlendirdiğini söyledi.
Hacımüftüoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Hacımüftüoğlu, yaptığı konuşmada, gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, "Günün her saatinde, insanların dinlenmeye çekildikleri saatlerde bile görev yapmaktalar." dedi. Yapılan her olumlu haberin mutlaka dikkate alındığını ve önemli olduğunu ifade eden Hacımüftüoğlu, "Bu haberler bizlerin de elini güçlendirmekte, taleplerimizi daha kolay dile getirebilmekteyiz. Bu nedenle yapılan tüm olumlu haberleri takdir ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz