Vali Hakan Yusuf Güner, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, katıldıkları çeşitli müsabakalarda başarılı olan sporcu ve antrenörleri kabul etti.

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, katıldıkları çeşitli müsabakalarda başarılı olan sporcu ve antrenörleri kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabule, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, antrenörler İlknur Çavdar, Elif Aşkın ve Gürsel Tayam ile başarılı sporcular katıldı.

Tunceli'yi, ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Vali Güner, Slovakya'nın Bratislava şehrinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 3'üncü olan Erdal Es ve diğer sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Kabulde, Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan performans değerlendirme sonuçlarına da değinen Vali Güner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sporcu sayılarının artırılmasında Türkiye sıralamasında 1'inci, kulüp sayısının artırılmasında 2'inci, toplam değerlendirmede ise 4'üncü sırada yer alma başarısını göstermesinden ötürü memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Güner, İl Müdürü Şefik Kara ve sporcuları kutladı, başarılarının devamını diledi.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: